• Humanitarna organizacija za pružanje podrške osobama sa smetnjama u mentalnom razvoju.
Gde se nalazimo?
Cara Nikolaja II 61a
ask@ohio.clbthemes.com
Tel: (+381) 11 33 49 623
Informacije u vezi posla Email:
licnipratilac@decjesrce.rs

U gradskom prevozu

Kroz kreativne radionice Škole socijalnih veština, učili smo o bontonu u prevozu, jer nam je bezbednost naših polazika vrlo bitna. Da bi bezbedno stigli od kuće do posla i nazad treba da znamo pravila ponašanja u prevozu. Sa svojim trenerom iz Škole socijalnih veština naši radioničari su imali prilike da svoje veštine pokažu na praktičnom primeru vozeći se gradskim trolejbusom. Praktična vežba nam je pokazala da smo naučili: da prilikom ulaska u autobus treba da sačekamo da prvo putnici izađu. Ako ima slobodnog mesta možemo da sednemo, ako nema onda stajemo sa strane. Kada stojimo čvrsto se držimo za rukohvat i ne blokiramo prolaz. Tokom izlaska iz prevoza da se ne guramo i gledamo gde stajemo kako ne bi pali.
Kao i svako naše druženje i ova radionica je protekla u veseloj atmosferi. Sa nestrpljenjem iščekujemo sledeću radionicu jer znamo da ćemo steći nova saznanja koja će nam omogućiti lakše funkcionisanje na tržištu rada.
Projekat Mi radimo budućnost gradimo realizuje Humanitarna organizacija Dečje srce u saradnji sa Srednjom zanatskom školom, a u okviru programa IPA 2013 Razvoj efikasnih usluga u zajednici u oblasti obrazovanja i socijalne zaštite na lokalnom nivou, kroz program LOT2 Socijalne biznis inicijative. Evropska unuja, Delegacija Evropske unije u Srbiji u saradnji sa Vladom Republike Srbije, tačnije Ministarstvom finansija, odeljenje za ugovaranje i finansiranje programa finansiranih od strane EU finansirala je implementaciju projektnih aktivnosti.

Author avatar
Dečje srce
http://decjesrce.rs

Post a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Koristimo kolačiće da bismo vam pružili najbolje iskustvo.