• Humanitarna organizacija za pružanje podrške osobama sa smetnjama u mentalnom razvoju.
  Gde se nalazimo?
  Cara Nikolaja II 61a
  ask@ohio.clbthemes.com
  Tel: (+381) 11 33 49 623
  Informacije u vezi posla Email:
  licnipratilac@decjesrce.rs

  Dan zaljubljenih

  Na Dan zaljubljenih družili smo se u Delta City-u gde smo prolaznicima delili čestitke ljubavi, koje smo za vas napravili u okviru projekta Mi radimo budućnost gradimo.
  Želeli smo da vas obradujemo malim znakom pažnje i da zajedno sa vama proslavimo ovaj praznik. Tokom gradske manifestacije povodom Dana zaljubljenih, prolaznici Delta City-ja imali su priliku da se upoznaju sa našim radom i u okviru programa radnog angažovanja mladih sa mentalnim i/ili intelektualtnim smetnjama podrže nas i naš trud. Prolaznici nisu krili oduševljenje šta sve mogu naše vredne ruke. Njihovo divljenje i reči hvale dale su nam motivaciju da budemo još kreativniji i vredniji. Drago nam je što ste bili deo naše akcije širenja ljubavi i što nas podržavate u procesu ostamostaljivanja.
  Projekat Mi radimo budućnost gradimo realizuje Humanitarna organizacija Dečje srce u saradnji sa Srednjom zanatskom školom. Implementacija projektnih aktivnosti finansirana je od strane Evropske unuje, Delegacije Evropske unije u Srbiji u saradnji sa Vladom Republike Srbije, tačnije Ministarstvom finansija, odeljenje za ugovaranje i finansiranje programa finansiranih od strane EU, a u okviru programa IPA 2013 Razvoj efikasnih usluga u zajednici u oblasti obrazovanja i socijalne zaštite na lokalnom nivou, kroz program LOT2 Socijalne biznis inicijative.

  Author avatar
  Dečje srce
  http://decjesrce.rs

  Post a comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Koristimo kolačiće da bismo vam pružili najbolje iskustvo.