• Humanitarna organizacija za pružanje podrške osobama sa smetnjama u mentalnom razvoju.
  Gde se nalazimo?
  Cara Nikolaja II 61a
  ask@ohio.clbthemes.com
  Tel: (+381) 11 33 49 623
  Informacije u vezi posla Email:
  licnipratilac@decjesrce.rs

  Početak obuke za knjigovesce u okviru projekta “Mi radimo, budućnost gradimo”

  Dragi naši, jako se radujemo jer nakon dugog perioda pripema i kreiranja programa, sa zadovoljstvom možemo da vas obavestimo da je sa realizacijom počeo četvoromesečni zanatski program za knjigovesce. Praktična obuka održava se u Srednjoj zanatskoj školi gde će 20 naših polaznika, podeljeni u dve grupe, aktivno sticati radne kompetencije i veštine.
  Nakon upoznavanja sa planom rada, materijalom i alatom koji će se koristiti, polaznici su razgovarali o tome šta sve može da se napravi od papira i na koji način. Uzbuđeni zbog početka obuke i nestrpljivi da počnu sa radom, još tokom prvog dana polaznici su naučili da naprave spiralni blok i sklope papir na zadati način.
  Usled nestrpljenja i želje da započnu sa radom, imali su prilike da isprobaju mašine i alat za rad koje će koristiti tokom obuke, a i kasnije tokom svog radnog angažovanja. Nakon završetka prvog dana obuke napravili smo mali predah uz užinu i iznosili svoje utiske o proteklom danu. Polaznci nisu krili oduševljenje zbog početka obuke i zadovoljstvo zbog budućeg zanimanja.
  Projektne aktivnosti finansirane su od strane Evropske unuje, Delegacije Evropske unije u Srbiji u saradnji sa Vladom Republike Srbije, tačnije Ministarstvom finansija, odeljenje za ugovaranje i finansiranje programa finansiranih od strane EU, a u okviru programa IPA 2013 Razvoj efikasnih usluga u zajednici u oblasti obrazovanja i socijalne zaštite na lokalnom nivou, kroz program LOT2 Socijalne biznis inicijative.

  Author avatar
  Dečje srce
  http://decjesrce.rs

  Post a comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Koristimo kolačiće da bismo vam pružili najbolje iskustvo.