• Humanitarna organizacija za pružanje podrške osobama sa smetnjama u mentalnom razvoju.
Gde se nalazimo?
Cara Nikolaja II 61a
ask@ohio.clbthemes.com
Tel: (+381) 11 33 49 623
Informacije u vezi posla Email:
licnipratilac@decjesrce.rs

Početak obuke za knjigovesce u okviru projekta „Mi radimo, budućnost gradimo“

Dragi naši, jako se radujemo jer nakon dugog perioda pripema i kreiranja programa, sa zadovoljstvom možemo da vas obavestimo da je sa realizacijom počeo četvoromesečni zanatski program za knjigovesce. Praktična obuka održava se u Srednjoj zanatskoj školi gde će 20 naših polaznika, podeljeni u dve grupe, aktivno sticati radne kompetencije i veštine.
Nakon upoznavanja sa planom rada, materijalom i alatom koji će se koristiti, polaznici su razgovarali o tome šta sve može da se napravi od papira i na koji način. Uzbuđeni zbog početka obuke i nestrpljivi da počnu sa radom, još tokom prvog dana polaznici su naučili da naprave spiralni blok i sklope papir na zadati način.
Usled nestrpljenja i želje da započnu sa radom, imali su prilike da isprobaju mašine i alat za rad koje će koristiti tokom obuke, a i kasnije tokom svog radnog angažovanja. Nakon završetka prvog dana obuke napravili smo mali predah uz užinu i iznosili svoje utiske o proteklom danu. Polaznci nisu krili oduševljenje zbog početka obuke i zadovoljstvo zbog budućeg zanimanja.
Projektne aktivnosti finansirane su od strane Evropske unuje, Delegacije Evropske unije u Srbiji u saradnji sa Vladom Republike Srbije, tačnije Ministarstvom finansija, odeljenje za ugovaranje i finansiranje programa finansiranih od strane EU, a u okviru programa IPA 2013 Razvoj efikasnih usluga u zajednici u oblasti obrazovanja i socijalne zaštite na lokalnom nivou, kroz program LOT2 Socijalne biznis inicijative.

Author avatar
Dečje srce
http://decjesrce.rs

Post a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Koristimo kolačiće da bismo vam pružili najbolje iskustvo.