• Humanitarna organizacija za pružanje podrške osobama sa smetnjama u mentalnom razvoju.
Gde se nalazimo?
Cara Nikolaja II 61a
ask@ohio.clbthemes.com
Tel: (+381) 11 33 49 623
Informacije u vezi posla Email:
licnipratilac@decjesrce.rs

Blokčić tebi, blokčić meni

U okviru projekta Mi radimo budućnost gradimo, realizovaće se prva ulična manifestacija pod nazivom „Blokčić tebi, blokčić meni“, u okviru Beogradskog manifesta. Na manifestaciji će učestvovati naši knjigovesci, koji uspešno privode kraju svoju četvoromesečnu zanatsku obuku. Tom prilikom predstaviće prozvode čiji su proces proizvodnje uspešno savladali tokom obuke. Ova aktivnost realizovaće se sa ciljem prezentacije radnih i socijalnih veština, kao i sa ciljem upoznavanja zajednice sa projektom i projektnim aktivnostima.
Ulične manifestacije na interaktivan i zanimljiv način informišu zajednicu o najrazličitijim društvenim temama i vrše promociju proizvoda. U okviru projekta Mi radimo budućnost gradimo biće realizovano šest manifestacija, po dve za svaki zanatski profil. Tokom pomenutih manifestacija naše zanatlije promovisaće veštine stečene tokom kreiranih programa obuka. Realizacija ovih aktivnosti doprineće osvešćivanju lokalne zajednice o mogućnostima radnog osposobljavanja i angažovanja osoba sa mentalnim i/ili intelektualnim smetnjama.
Dok knjigovesci papiriće kroje, cvećari aktivno rade na razvoju svojih kreativnih i radnih sposobnosti. Svakog dana postajemo sve veštiji u pravljenju aranžmana i stičemo praktična znanja iz oblasti sađenja i održavanja raznovrsnog cveća i začinskog bilja.

Author avatar
Dečje srce
http://decjesrce.rs

Post a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Koristimo kolačiće da bismo vam pružili najbolje iskustvo.