• Humanitarna organizacija za pružanje podrške osobama sa smetnjama u mentalnom razvoju.
Gde se nalazimo?
Cara Nikolaja II 61a
ask@ohio.clbthemes.com
Tel: (+381) 11 33 49 623
Informacije u vezi posla Email:
licnipratilac@decjesrce.rs

Poseta budućih knjigovezaca štampariji Quadra Graphic

U cilju upoznavanja sa budućim radnim okruženjem, zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da su naši knjigovesci posetili štampariju Quadra i imali priliku da vide kako izgleda proizvodni proces grafičkih proizvoda, fascikli i kutija za lekove. Videli su različite mašine za sečenje, štosovanje, grafičku doradu i naučili od iskusnih radnika kako se pravilno rukuje njima. Pored mašina, materijala i alata koji se koriste u radu, videli su način odlaganja otpadnog materijala i značaj održavanja higijene na radnom mestu.
Budući knjigovesci su sa radnicima štamparije razgovarali o bezbednosti na radu, kao jako važnom segmentu prilikom rukovanja mašinama. Naša mala tura je bila prava avantura i vodič kroz mašinski lavirint u kome se podjednaka pažnja posvećuje profesionalnim i socijalnim kompetencijama. Polaznici su imali priliku da vide kako se treba ponašati na radnom mestu, kako se pristojno oblačiti i kako bi trebalo komunicirati sa kolegama i nadređenima.
Sa širokim osmesima smo završili posetu i puni motivacije rešili da budemo što vredniji na zanatskom programu obuke, kako bi bili najbolji u svom poslu. Budući knjigovesci su iz Quadra-e poneli nove snove i razmišljanja o budućem radnom mestu i međusobno podelili iskustva i želje koje su im bile u mislima.
Projekat Mi radimo budućnost gradimo realizuje Humanitarna organizacija Dečje srce u saradnji sa Srednjom zanatskom školom. Implementacija projektnih aktivnosti finansirana je od strane Evropske unuje, Delegacije Evropske unije u Srbiji u saradnji sa Vladom Republike Srbije, tačnije Ministarstvom finansija, odeljenje za ugovaranje i finansiranje programa finansiranih od strane EU, a u okviru programa IPA 2013 Razvoj efikasnih usluga u zajednici u oblasti obrazovanja i socijalne zaštite na lokalnom nivou, kroz program LOT2 Socijalne biznis inicijative.

Author avatar
Dečje srce
http://decjesrce.rs

Post a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Koristimo kolačiće da bismo vam pružili najbolje iskustvo.