• Humanitarna organizacija za pružanje podrške osobama sa smetnjama u mentalnom razvoju.
Gde se nalazimo?
Cara Nikolaja II 61a
ask@ohio.clbthemes.com
Tel: (+381) 11 33 49 623
Informacije u vezi posla Email:
licnipratilac@decjesrce.rs

Karavan dualnog obrazovanja

Karavan „Duh mladosti“ koji organizuje omladniska organizacija „Spirit of Youth“, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstva omladine i sporta i partnerskih organizacija, u cilju promocije dualnog obrazovanja i omladinskog preduzetništva i sporta održan je 12.12.2017. godine u Beogradu.
Prisutnima su se obratili Mladen Šarčevi, Ministar prosvete nauke i tehnološkog razvoja, kao i Goran Vesić, gradski menadžer Grada Beograda, ističući važnost dualnog obrazovanja i radost što je karavn uspeo da okupi brojene škole, predstavnike nevladinog sektora i kompanija koje zajedničkim delovanjem otvaraju mladima vrata velikih kompanija i omogućavaju im nakon završetka školovanja zaposlenje.
Veliko nam je zadovoljstvo što smo u okviru Karavana uspeli da istaknemo i važnost aktivnosti projekta Mi radim budućnost gradimo, ali i značaj ne samo dualnog obrazovanja za mlade sa mentalnim i/ili intelektualnim smetnjama već i važnost razvoja socijalnog preduzetništva. Prisutni su bili u prilici da se upoznaju sa planom i ciljevima koje je projekat postavio, ali i sa proizvodima koje će u budućnosti proizvoditi naša ciljna grupa.
Projekat Mi radimo budućnost gradimo realizuje Humanitarna organizacija Dečje srce u saradnji sa Srednjnom zanatskom školom. Implementacija projektnih aktivnosti finansirana je od strane Evropske unije, Delegacije Evropske unije u Srbiji, u saradnji sa Vladom Republike Srbije, tačnije Ministarstvom finansija, odeljenje za ugovaranje i finansiranje programa finansiranih od strane EU, a u okviru programa IPA 2013 Razvoj efikasnih usluga u zajednici u oblasti obrazovanjai socijalne zaštite na lokalnom nivou, koroz program LOT 2 Socijalne biznis inicijative.

Author avatar
Dečje srce
http://decjesrce.rs

Post a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Koristimo kolačiće da bismo vam pružili najbolje iskustvo.