• Humanitarna organizacija za pružanje podrške osobama sa smetnjama u mentalnom razvoju.
Gde se nalazimo?
Cara Nikolaja II 61a
ask@ohio.clbthemes.com
Tel: (+381) 11 33 49 623
Informacije u vezi posla Email:
licnipratilac@decjesrce.rs

Na krilima proleća

Lepo vreme donosi i dobro raspoloženje, a u tom duhu  u okviru Škole socijalnih veština i sticanja radnih kompetencija, naši cvećari bili su vredni i sa svojim trenerima započeli su akciju ulepšavanja javnih površina.
Tokom jednog sunčanog poslepodneva, ozarenih lica i vrednih ruku, u skladu sa budućim zanimanjem, ukrašavali smo žardinjere u našem komšiluku. Pre početka akcije u prostorijama H.O. Dečje srce osmislili smo dizajn žardinjera i dogovorili se koje ćemo boje koristiti. Smeh i dobro raspoloženje je neizostavni deo svakog našeg druženje, a tokom ovog popodneva dodatno nas je razveselio cvrkut ptica.
Poneseni duhom proleća koristili smo jarke boje: crvena je boja ljubavi, jer mi radimo i ljubav gradimo, zelena je boja prirode i proleća, ljubičasta simboliše jednistvenost, a mi smo po svemu jedinstveni. Komšije oduševljene našom akcijom poželеle su nam da nastavimo da unosimo sreću, radost i ljubav u svemu što radimo.
Projekat Mi radimo budućnost gradimo realizuje Humanitarna organizacija Dečje srce u saradnji sa Srednjom zanatskom školom. Implementacija projektnih aktivnosti finansirana je od strane Evropske unuje, Delegacije Evropske unije u Srbiji u saradnji sa Vladom Republike Srbije, tačnije Ministarstvom finansija, odeljenje za ugovaranje i finansiranje programa finansiranih od strane EU, a u okviru programa IPA 2013 Razvoj efikasnih usluga u zajednici u oblasti obrazovanja i socijalne zaštite na lokalnom nivou, kroz program LOT2 Socijalne biznis inicijative.

Author avatar
Dečje srce
http://decjesrce.rs

Post a comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Koristimo kolačiće da bismo vam pružili najbolje iskustvo.