Klub roditelja

Klub roditelja 02„Klub roditelja“ je projekat koji je imao za cilj izgradnju zajednicke strategije na relaciji osoba ometena u mentalnom razvoju-roditelj-strucnjak-društvo. Dugogodišnja saradnja kako sa Udruženjima roditelja, tako i sa državnim organima pokazala nam je da je to jedini nacin da se stvori svest o demokratskim standardima potrebnim da se osigura dostojan život za osobe sa smetnjama u razvoju. 

Projektne aktivnosti koje su pratile ostvarenje postavljenog cilja su organizovanje seminara za roditelje iz tri Udruženja iz unutrašnjosti Srbije i tri iz Beograda, kao i pokretanje informativnog centra. Seminar je obuhvatio 54 direktna ucesnika i na stotine indirektnih koji svakodnevno koriste usluge infocentra i koji koriste znanje ucesnika seminara.

Seminari su organizovani 28-29.maja, 4-5.juna i 11-12.juna 2005 godine. Seminarima su prisustvovali predstavnici Udruženja iz Niša, Srbobrana, Zrenjanina, Indije i Kule (njih ukupno 27) i 27 predstavnika beogradskih udruženja koji su prošli kroz tri vikend seminara.

Opširnije...

Sponzori

Budimo u kontaktu

Možete da nas kontaktirate na jedan od sledećih načina:

Tel:(+381) 11 33 49 623
Fax:(+381) 11 33 49 623
E-pošta: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
WWW:www.decjesrce.rs