• Humanitarna organizacija za pružanje podrške osobama sa smetnjama u mentalnom razvoju.
Gde se nalazimo?
Cara Nikolaja II 61a
ask@ohio.clbthemes.com
Tel: (+381) 11 33 49 623
Informacije u vezi posla Email:
licnipratilac@decjesrce.rs

KREATIVNA DRAMA KAO METOD RADA SA MNRO

Projekat je imao za cilj primenu inovativnih metoda u radu sa osobama sa smetnjama u razvoju kojima se na interesantan i zanimljiv nacin predstavljaju razlicite životne situacije i odnosi kojima im se olakšava život. Projektne aktivnosti su bile usmerene na edukovanje kadra koji radi sa osobama sa smetnjama u razvoju, a drugi deo dramske terapije se odnosio na direktan rad sa osobama sa smetnjama u razvoju.

Projekat je realizovan u Beogradu, a ciljnu grupu su činile osobe sa smetnjama u razvoju iz dnevnog boravka ,,Naša kuca”, zaposleni u boravku, kao i predstavnici organizacije ,,Dečje srce” koji su se edukovali za primenu ovog metoda. Roditelji dece sa smetnjama u razvoju su birali teme i situacije za koje su mislili da bi njihovoj deci bile potrebne.

Rezultat ovog projekta je da su osobe sa smetnjama u razvoju kroz nenametljiv nacin uspeli da se upoznaju sa situacijama za koje nisu znali kakav bi ishod mogli da imaju. Projekat je realizovan od 15 juna 2006 do 15 februara 2007 god, a finansirala ga je Norveška ambasada u Beogradu.

Koristimo kolačiće da bismo vam pružili najbolje iskustvo.