• Humanitarna organizacija za pružanje podrške osobama sa smetnjama u mentalnom razvoju.

Podržavam dete lično, možeš li ti nešto slično?!

Student si i ne želiš još uvek da uzimaš novac za džeparac od roditelja? Ili si, pak, zavšio fakultet ali ne možeš da pronađeš posao? Možda ti je potreban pripravniči staž u oblasti humanističkih nauka ili jednostavno samo želiš da stičeš nove veštine, iskustvo i daješ doprinos procesu stvaranja boljeg mesta za život marginalizovanih grupa u zajednici? Ukoliko je tvoj odgovor na bilo koje od ovih pitanja pozitivan, na pravom si mestu!

Humanitarna organizacija „Dečje srce“ pruža mogućnost inovativnog radnog angažovanja studentima i osobama iz teško zapošljivih kategorija na poziciji ličnog pratioca deteta sa smetnjama u razvoju. 

Takođe, ukoliko si već radno angažovan ili usled studentskih obaveza nemaš vremena da radiš, vrata za volontiranje su uvek otvorena, a put kojim ćete proći pun je znanja i raznovrsnog iskustva. Pun ljubavi, kreativnosti, altruzima, solidarnosti… Pun zabave i neverovatnih trenutaka! 🙂 Za više informacija, pošaljite nam prijavu, a mi ćemo Vas obavestiti u vezi svih detalja.

POSTANI LIČNI PRATILAC

POSTANI VOLONTER

Koristimo kolačiće da bismo vam pružili najbolje iskustvo.