Vesti Druženja u februaru

Druženja u februaru

Kroz program JednodnevnIh aktvnosti prisustvovali smo raznim društvenim i kulturnim dešavanjima. Pored tradicionalnog nedeljnog odlaska na sportske aktivnosti u SC Olimp, posetili smo i predstave u Akademiji 28 i pozorištu Boško Buha, bili smo na Beoviziji i prošetali  Kalemegdanom. 

Tokom februara protiv hladnih dana borili smo se osmehom i dobrim raspoloženjem. Zima nas nije spečila da uživamo i da se družimo. Tokom prvog lepog i sunčanog dana izašli smo u šetnju sa drugarima, prošetali Kalemegdanom i uživali u znamenitostima Beograda. Kako je sunce zalazilo druženje smo nastavili u kafiću uz šoljicu toplog čaja. 
Ovaj mesec je bio rezervisan za pozorišne predstave. Gledali smo predstavu „Vitez Koja“, bili smo i na premijeri predstave “Robin Hud“ u Akademiji 28, a u pozorištu „Boško Buha“ gledali smo „U strahu su velike oči“.
Najviše smo se obradovali Beoviziji gde smo uživali u fenomenalnoj atmosferi i spektaklu, ali pre svega u izvođenju naših poznatih pevača i grupa! Prenosimo vam deo atmosfere i nadamo se da će te i vi uživati u našim fotografijama kao i mi na posećenim događajima.

Sponzori

Budimo u kontaktu

Možete da nas kontaktirate na jedan od sledećih načina:

Tel:(+381) 11 33 49 623
Fax:(+381) 11 33 49 623
E-pošta: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
WWW:www.decjesrce.rs