Vesti Januarska druženja

Januarska druženja

Program “Jednodnevne aktivnosti “ je osmišljen tako da omogući osobama sa smetnjama u razvoju da se uključe u društvene i kulturne aktivnosti zajednice. Neke od aktivnosti koje smo realizovali u mesecu Januaru su sport, kuglanje, a bili smo i na koncertu Simfonijskog orkestra i hora RTS-a.

Svako nedeljno jutro u sunčanom Januaru započinjali smo sportskim aktivnostima u SC Olimp, jer u zdravom telu je zdrav duh. Protiv pospanosti i hladnoće borili smo se smehom, jutarnjom gimnastikom i fudbalom.
Na novogodišnjem koncertu Simfonijskog orkestra i hora RTS-a u Sava Centru uživali smo u fantastičnoj atmosferi i programu. Imali smo priliku da čujemo i dečji hor „Kolibri“ i izvođenje operskog pevača. Muzički program je bio fenomenalan i baš nam je prijao.
Kuglanje, u kuglani Žabac – Zemun, je aktivnost na koju idemo jednom mesečno i svakog puta se prelepo provedemo. To je vrlo zanimljiva, jedinstvena aktivnost koju sa nestrpljenjem iščekujemo. Dobar provod i druženje su neizostavni deo svake naše aktivnost, a tako je bilo i u ovom mesecu.

Sponzori

Budimo u kontaktu

Možete da nas kontaktirate na jedan od sledećih načina:

Tel:(+381) 11 33 49 623
Fax:(+381) 11 33 49 623
E-pošta: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
WWW:www.decjesrce.rs