Vesti „ Vreme je za moje slobodno vreme" - mart i april 2015

„ Vreme je za moje slobodno vreme" - mart i april 2015

Protekla dva meseca smo imali prilike da uživamo uz dva nova filma „Gorčilo“ i „Bićemo prvaci sveta“, čemu su se naši učesnici posebno radovali jer nismo u prilici da često pogledamo domaće filmove na velikom platnu. Puno humora i priča o sportskom duhu posebno su držali pažnju našim drugarima. Posetili smo i Akdemiju 28  i pogledali predstavu „Luda žurka“ , kao i Dom sindikata i pogledali prestavu „Zlatni lančić od bižuterije“ koja je uz dobre skečeve i pesme svima izmamila osmeh. Predstavu za najmlaće „Krcko oraščić“ pogledali smo u teatru 78. Tokom marta vrata nam je otvorio Muzej nauke i tehnike u kome su naši učesnici imali prilike da vide kako su izgledali stari muzički aparati i intrumenti, fotoaparati,električni aparati za domaćinstvo, ordinacije i kako su ljudi uređivali prostor u kome su živeli. Uz podsticajna pitanja vaspitača učesnici su pričali šta je to što oni u svojoj kući i danas koriste od aparata i pribora. U sastavu ovog muzeja je i iložaba starih igračaka koja nas je vratila u detinjstvo i podsetla čime smo se sve igrali mi ali i naši preci.  
Ono što je bio pravi spektakl u aprilu  je muzički i plesni program Ansabla „Ruski kozaci“ koji nas je očarao svojim umećem u igri, pevanju i raskošnim narodnim nošnjama. Sminjivali su se nastupi tako da je bilo dinamično a svaka tačka je bila složenija za plesače a našim učenicima zanimljivija. Nastavili smo sa jednonedeljnom sportskom aktivnošću u balonu jer je dobra forma ono što je našim učesnicima uvek potrebno. U kuglani „Žabac“ ponovo smo se takmičili, razvijali  mišiće ruku i nogu i dobro se zabavili.
Zahvaljujemo se našim prijateljima bez kojih realizacija ovih aktivnosti ne bi bila moguća:  Balonu Zlatna lopta, bioskopu „Cineplexx“,  Sava centu ,upravi Muzeja nauke i tehnike, Domu sindikata, Organizaciji „Srpsko-Ruski savez“ , kuglani Žabac i pozorištu Teatar 78 i Akademiji 28.

Sponzori

Budimo u kontaktu

Možete da nas kontaktirate na jedan od sledećih načina:

Tel:(+381) 11 33 49 623
Fax:(+381) 11 33 49 623
E-pošta: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
WWW:www.decjesrce.rs