Vesti Vreme je za moje slobodno vreme septembar i oktobar 2014.

Vreme je za moje slobodno vreme septembar i oktobar 2014.

Nakon avgustovske pauze naši drugari su se uželeli zajedničkih druženja i sa oduševljenjem i u velikom broju tokom septembra i oktobra posetili različite događaje koji su se održali u našem gradu. Dobro poznata „Ulica otvorenog srca“ ovog puta je bila domaćin različitim glumicima i izvođačima koji su uveseljvali sve prolaznike i pozivali ih na humani dar za poplavljena područja. Mi smo posetili ulicu tog dana i uživali u razdraganoj atmosferi, zatim smo se prošetali do obližnjeg parka i uz užinu se družili i odmarali. Posebnu pažnju i zainteresovanost naših drugara bila je poseta „Dino parka“ na Kalemegdanu. Imali su prilike da vide eksponate dinosaurusa u prirodnoj veličini sa opisima na koji način su živeli milijardama godina pre. Bilo je zanimljivo fotografisati se u „ustima“ dinosaurusa ili stajati pored ogromnih maketa istovremeno se diveći i plašiti njihovoj veličini. Posetili smo i dobro poznati bisokop “ Cineplexx“, ali ovog puta u tržnom centru „Delta city“ gde su nam domaćini obezbedili ulaznice za crtani film „ Povratak u Oz“. Crtać smo gledali u 3d formatu i bilo je zanimljivo podsetiti se pravog prijateljstva i da različitost nije važna kada su drugovi složni. U oktobru smo u okviru filsmog festivala „Kids fest“ upotpunili svoja znanja o dinosaurusima u Domu sindikata pogledavši film „ Šetnja sa dinosaurusima“, a u okviru istog festivala pogledali smo i filim „Dečko mrav“. Posebno oduševljenje i veliku zainteresovanost naših drugara bilo je za pozorište, tako da smo se, u pozorištu za decu Teatar 78, smejali i uživali na predstavi „Iza duge“ gde su glumci na jedan humorističan način pokazali dobru stranu različitosti među ljudma. U Kombank Areni smo imali prilike da pogledamo dugonajavljivani spektakl „The Royal Horse Gala“ i uživali u lepoti predivnih konja i veštini njihove dresure.
Ono što je novina za naše drugare, a što će nam postati redovna jednonedeljna aktivnost u narednim mesecima jeste organizacija sportskih aktivnosti u balonu „Zlatna lopta“. Vežbe, fudbal, odbojka i organizacija različitih igara biće od velikog značaja za naše drugare kako bi ostali u dobroj formi i bili fizički aktivni i zdravi u predstojećim hladnim danima.
Sve ovo ne bi bilo moguće bez podrške naših nesebičnih donatora „Cineplexx” bioskopa, JP Beogradska tvrđava, organizatorima „„Kids fest“ , pozorištu Teatar 78, Komabank Areni i balonu „Zlatna lopta“.

Sponzori

Budimo u kontaktu

Možete da nas kontaktirate na jedan od sledećih načina:

Tel:(+381) 11 33 49 623
Fax:(+381) 11 33 49 623
E-pošta: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
WWW:www.decjesrce.rs