Ruka mojoj tvojoj znači da postaneš čovek jači

Projekat Individualna podrška detetu  za nesmetano obrazovanje, koji realizuje naša organizacija Dečje srce, podržan je  od strane gradske uprave Grada Beograda – Sekretarijat za socijalnu zaštitu. Projekat ima za cilj kreiranje, struktuisanje i institucionalizacija usluge „Lični pratilac deteta“, i biće realizovan na teritorijama svih opština grada Beograda od 1.12.2014. do 31.07.2015.


Nakon perioda uhodavanja i međusobnog upoznavanja jako smo srećni jer možemo da vas obavestimo da se usluga Licni pratilac deteta realizuje na zavidnom nivou. Vrtići i škole su sada bogatiji za još jednog člana i bar još dva iskrena osmeha. Zajedničkim koracima stiču se nova znanja i veštine, ovladava se do sada nepremostivim preprekama. Topla reč i stisak ruke tope nestavrne granice i ruše barijere ka ostvarivanju našeg cilja, ka ostvarivanju prava  na nesmetano obrazovanje. Konstanta saradnja sa vaspitno/obrazovnim ustanovam i ličnim pratiocima, proširila se i na druženje u igraonicama, ali i zajedničkim posetama nekih od gradova Srbije. Igraonica Beogradčić već dva put je bila domaćin našim mališanima, a grad Sombor  otvorio je svoja vrata sa željemo razmene znanja i iskustva i ciljem realizacije usluge na sopstvenoj teritoriji. Uključivanjem šire društvene zajednice jačamo i nadograđujemo temlj na kome čvrsto stojimo, stvarajući tako otvoreno i srećnije društvo.


Takođe, želimo da Vas obavestimo da je grad Beograd, u cilju unapređenja kvaliteta života  dece sa smetnjama u razvoju i njihovih porodica, ponovo raspisao konkurs tako da će se uluga „Indivudualna podrška detetu za nesmetano obrazovanje“ nastaviti i tokom leta za mališane u vrtićima.

Sponzori

Budimo u kontaktu

Možete da nas kontaktirate na jedan od sledećih načina:

Tel:(+381) 11 33 49 623
Fax:(+381) 11 33 49 623
E-pošta: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
WWW:www.decjesrce.rs