Sastanak projektnog tima

Pocetni sastanak nama je staloNa prvom sastanku PR tima održanom 31. 05. 2013. godine u Paracinu, a u okviru projekta ,,Delujemo jer nam je stalo“ prisustvovali su predstavnici organizacija Centar OSI, Udruženja za pomoc MNRO, Nebesko srce i Humanitarne organizacije „Decje srce”. Ovaj sastanak je imao za cilj da se upoznaju svi akteri koji ce ucestvovati u realizaciji projekta „Delujemo jer nam je stalo“. 

Pored vodece uloge koju ce imati predstavnici „Decjeg srca”, važnu ulogu u realizaciji aktivnosti imace predstavnici partnerskih organizacija koji treba da okupljaju predstavnike iz svojih opština: decu i osobe sa smetnjama u razvoju, roditelje osoba sa smetnjama u razvoju, predstavnke nevladinih organizacija iz tih opština, volontere i studente...

Planirano je da se kroz edukacije steknu nova znanja koja ce pomoci da se ojaca pluarizam društva i da se kroz aktivno ucešce svih aktera poboljšaju uslovi koji ce unaprediti život osoba sa smetnjama u razvoju, a celokupna zajednica prihvati ovu populaciju na najbolji moguci nacin.

Neke od tema sastanka su bile: šta je uloga i obaveza svakog od partnera, aktivnosti koje ce se realizovati, ciljevi aktivnosti, šta je to što treba da se zna vezano za vidljivost projekta... Svako od partnera ce imati jasne obaveze i uputstva koja ce sprovoditi. Napravljen je Sporazum o saradnji koji ce definisati obaveze partnera. Svaka od 3 izabranih partnera je u obavezi da ispred svojih organizacija imenuje svog predstavnika koji sa kojim ce se potpisati ugovor.

Sponzori

Budimo u kontaktu

Možete da nas kontaktirate na jedan od sledećih načina:

Tel:(+381) 11 33 49 623
Fax:(+381) 11 33 49 623
E-pošta: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
WWW:www.decjesrce.rs