Prednovogodišnja žurka za naše drugare

Obuzeti pozitivnim emocijama koju su nam sinoć (23. decembra 2012.) preneli naši drugari, sa radošću vas obaveštavamo da je održana žurka u susret novogodišnjim praznicima.

U večernjim satima okupili su se naši drugari iz mnogobrojnih beogradskih udruženja kao što su udruženje „Naša Kuća“, „Naša deca“, udruženje sa Novog Beograda..., udruženje iz Pančeva, domova iz Stamnice, Velikog Popovca, Sremčice i MDZ Aleksinac kao i mnogobrojni drugari koji su došli u pratnji svojih roditelja. Tu su bili i specijalni gosti večeri, naši prijatelji iz Quadra Graphic-a.

U sjajnom raspoloženju žurka je trajala puna četiri sata. Ovu priliku iskoristili smo da uručimo nagrade za tri dobitnika konkursa za izbor najlepšeg crteža. Našim drugarima Igoru, Anki i Đorđu nagrade je uručila naša prijateljica Svetlana iz Quadre. Nagrade podrazumevaju boravak na sedmodnevnoj „Školi života“ koja će se održati na Zlatiboru u februaru 2013. godine. Tu iznenađenjima nije bio kraj jer je za sve priredjen vatromet koji je mamio osmehe i radost svih prisutnih.

Zahvaljujemo se svim donatorima koji su nam pomogli da priredimo ove nezaboravne trenutke našim drugarima kao što su Swisslion, Fruvita, Bivoda, Pekara Toma, Gold Line & Pyro Team i mnogi drugi. 

 

Sponzori

Budimo u kontaktu

Možete da nas kontaktirate na jedan od sledećih načina:

Tel:(+381) 11 33 49 623
Fax:(+381) 11 33 49 623
E-pošta: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
WWW:www.decjesrce.rs