Potpisivanje ugovora prekogranične saradnje

Dezer Uzice

15. oktobra 2012. godine u okviru drugog poziva Programa prekogranične saradnje Srbija-Crna Gora organizovan je svečani sastanak u Užicu kome su prisustvovali Njegova ekselencija Vensan Dežer, ambasador, Šef delegacije Evropske unije u Republici Srbiji, predstavnici institucija i organizacija kojima su dodeljeni projekti, kao i ambasadori zemalja članica Evropske unije.

Domaćin skupa je bio gospodin Jovan Marković, gradonačelnik grada Užica, koji je ovaj svečani sastanak i otvorio. Prisutnima se obratio i gospodin Dežer koji je predstavio trenutni poziv kao i aktivnosti koje su planirane. Svečani sastanak je obeležen i koncertom orkestra „Kraljevski Gudači Svetog Đorđa“.

Svi pozvani su prisustvovali svečanoj večeri u hotelu Zlatiborska Noć. Povod ove večere je da se predstavnici organizacija čije su aplikacije odobrene u okviru drugog poziva Programa prekogranične saradnje Srbija-Crna Gora upoznaju sa ambasadorima i međusobno, da predstave svoje projekte i da obezbede vidljivost kako svog rada tako i Evropske unije u Srbiji.

 

Sponzori

Budimo u kontaktu

Možete da nas kontaktirate na jedan od sledećih načina:

Tel:(+381) 11 33 49 623
Fax:(+381) 11 33 49 623
E-pošta: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
WWW:www.decjesrce.rs