Još jedan susret hranitelja i dece

IMG 394928. 09. 2012. god. u Zvečanskoj - još jedan susret hranitelja i dece

U okviru projekta "Jačanje sistema hraniteljstva tako da odgovara potrebama dece sa kompleksnim ili umerenim smetnjama u razvoju" u kom je nosilac projekta Centar za porodični smeštaj i usvojenje Beograd, a Humanitarna organizacija „Dečje srce“ partner, organizovano je još jedno druženje hranitelja i dece.

Lep dan, vesela deca, motivisani hranitelji i teške odluke koje još uvek lebde, a koje se moraju doneti... Da li će neko od dece koje je na smeštaju u Centru za zaštitu odojcadi, dece i omladine Zvečanska naći svoj dom u kome će nastaviti život u porodici kao i svi njihovi vršnjaci?

Susretu sa decom je prethodio sastanak kome su prisustvovali hranitelji, predstavnici CPSU Beograd, Valjeva, Loznice i Šapca, strucni tim iz Zvecanske i predstavnici „Decjeg srca“. Srdacni domacini su na raspolaganje ponudili svoj stucni tim koji je odgovorao na mnogobrojna pitanja hranitelja.

Sami hranitelji su priznali da nisu mogli da išcekaju ovaj susret i da je bilo i besanih noci. Druženje je prošlo u radosti i aktivnostima koje deca vole. Neki su šetali, dok su se drugi ljuljali, penjali ,vozili… Srecna su bila i deca i hranitelji.

Svi zajedno idemo korak po korak ka jednom cilju, a to je da svako dete dobije pravo na porodicni smeštaj.

 

Sponzori

Budimo u kontaktu

Možete da nas kontaktirate na jedan od sledećih načina:

Tel:(+381) 11 33 49 623
Fax:(+381) 11 33 49 623
E-pošta: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
WWW:www.decjesrce.rs