Poseta Avali i Zoo vrtu

Proteklog vikenda smo imali priliku da se družimo sa Dobrotvornim društvom „Istina” koji su za naše drugare sa smetnjama u razvoju organizovali dve jednodnevne aktivnosti. U subotu 19. oktobra 2013. smo imali izlet na Avali, uživali u šetnji i druženju po lepom vremenu, mada je svima najzanimljiviji bio odlazak na toranj i pogled koji oduzima dah. Nakon toga druzenje smo nastavili na rucku u restoranu „1000 ruža”, gde smo imali vremena za razgovor, šalu i pesmu. Prijatelji Dobrotvornog društva „Istina” su imali priliku da se bolje upoznaju sa našim drugarima, koji su tog dana išli na izlet.

U nedelju 20. oktobra 2013. smo iskoristili lepo vreme, da sa devet drugara i prijateljima “Istine”, prošetamo Zoo vrtom. Jedan od saradnika “Istine” je veterinar, koji leci životinje u Zoo vrtu, te su naši drugari imali prilike da cuju detalje o životinjama koje ranije nisu znali. Nakon duge šetnje imali smo prilike da budemo gosti i okrepimo se ruckom u restoranu “Sokače”.

Neki od prijatelja koji su se družili sa nama u ova dva dana su se prvi put susreli sa osobama sa smetnjama u razvoju, koji su na njih ostavili izuzetno pozitivan utisak i želju za ponovnim druženjem.

 

Sponzori

Budimo u kontaktu

Možete da nas kontaktirate na jedan od sledećih načina:

Tel:(+381) 11 33 49 623
Fax:(+381) 11 33 49 623
E-pošta: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
WWW:www.decjesrce.rs