Podrška MDZ "Jusa"

Podrska 01U okviru realizacije projekta „Podrška deinstitucionalizaciji: razvoj male domske zajednice i usluga fleksibilne podrške porodici“ koji sprovode kancelarija UNICEF-a u Srbiji u saradnji sa Ministarstvom rada, zapošljavanja i socijalne politike, Humanitarna ogranizacija „Decje srce“ u periodu od aprila do jula 2013. godine, sprovodi instruktivno-edukativnu i supervizijsku podršku MDZ „Dragutin Filipovic Jusa“. Podrška se odnosi na davanje smernica za rad sa decom sa težim i teškim smetnjama u razvoju i obuhvata dva dela:

 1. Teorijsku obuku kroz razmenu iskustava, komentarisanje svakodnevnih situacija sa kojima se zaposleni susrecu u radu i spoznaja decijeg ponašanja u razlicitim situacijama i modifikacija spostvenih reakcija.

2.   Prakticnu obuku koja se sprovodi kroz ucešce u sprovodenju prakticnih aktivnosti sa decom i zajednicko kreiranje smernica koje ce nadalje primenjivati u svakodnevnom radu.

Kroz ovu podršku zaposlenima MDZ „Dragutin Filipovic Jusa“ je omoguceno da razmene iskustva, unaprede rad i prevazidu izazove sa kojima se srecu u svakodnevnom radu, a sve u cilju unapredenja kvaliteta života mališana koji su smešteni u pomenutoj MDZ.

Podrska 03 Podrska 02

Sponzori

Budimo u kontaktu

Možete da nas kontaktirate na jedan od sledećih načina:

Tel:(+381) 11 33 49 623
Fax:(+381) 11 33 49 623
E-pošta: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
WWW:www.decjesrce.rs