Ми радимо, посластицама се сладимо

С доласком јесени лагани оброци остају по страни и крећу уживања у калоричној храни и сласним дезертима. Наши вредни помоћници кувара, који се увелико обучавају за изабрано занимање, су нас обрадовали овог пута лаганим посластицама. Подсећамо вас да се полазници обучавају у оквиру четворомесечних занатских програма обуке за изабрана занимања – књиговесце, цвећаре и помоћнике кувара.
Кроз практичну обуку и процес стицања потребних вештина за обављање занимања, наши помоћници кувара усавршиће припрему бројних јела, салата и посластица, као и обављање неопходних припремних радњи у кухињи. Подстичући креативност у раду и уз помоћ позитивне атмосфере и тимског рада, помоћници кувара постаће вешти мајстори свог заната.
Пројекат Ми радимо будућност градимо реализује Хуманитарна организација Дечје срце у сарадњи са Средњом занатском школом. Имплементација пројектних активности финансирана је од стране Европске унује, Делегације Европске уније у Србији у сарадњи са Владом Републике Србије, тачније Министарством финансија, одељење за уговарање и финансирање програма финансираних од стране ЕУ, а у оквиру програма ИПА 2013 Развој ефикасних услуга у заједници у области образовања и социјалне заштите на локалном нивоу, кроз програм ЛОТ2 Социјалне бизнис иницијативе.

Спонзори

Будимо у контакту

Можете да нас контактирате на један од следећих начина:

Тел: (+381) 11 33 49 623
Факс: (+381) 11 33 49 623
Е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Сајт: www.decjesrce.rs