Занатски програм обуке за помоћника кувара

Са задовољством вас обавештавамо да је четворомесечни занатски програм обуке за помоћника кувара у оквиру пројекта Ми радимо, будућност градимо, у току. Занатски програм обуке похађа 20 полазника који су подељени у две групе. На самом почетку полазници су показали велику мотивисаност за рад, као и прегршт креативних идеја за кулинарске чаролије на којима ће радити. Овог пута су се позабавили припремањем воћне салате, здравог дезерта који доноси освежење за вреле летње дане.
Похађање занатских програма обуке омогућава полазницима стицање и унапређење радних вештина које ће им обезбедити веће шансе на тржишту рада приликом радног ангажовања. Будући помоћници кувара ће научити шта обухватају припремне радње, попут прања, сортирања, сецкања намирница, као и припремање једноставнијих оброка – проја, кифлица, салата, топлих сендвича, палачинки, чоколадних мафина.
Пројекат "Ми радимо будућност градимо" реализује Хуманитарна организација Дечје срце у сарадњи са Средњом занатском школом. Имплементација пројектних активности финансирана је од стране Европске унује, Делегације Европске уније у Србији у сарадњи са Владом Републике Србије, тачније Министарством финансија, одељење за уговарање и финансирање програма финансираних од стране ЕУ, а у оквиру програма ИПА 2013 Развој ефикасних услуга у заједници у области образовања и социјалне заштите на локалном нивоу, кроз програм ЛОТ2 Социјалне бизнис иницијативе.

Спонзори

Будимо у контакту

Можете да нас контактирате на један од следећих начина:

Тел: (+381) 11 33 49 623
Факс: (+381) 11 33 49 623
Е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Сајт: www.decjesrce.rs