Блокчић теби, блокчић мени

У оквиру пројекта Ми радимо будућност градимо, реализоваће се прва улична манифестација под називом „Блокчић теби, блокчић мени“, у оквиру Београдског манифеста. На манифестацији ће учествовати наши књиговесци, који успешно приводе крају своју четворомесечну занатску обуку. Том приликом представиће прозводе чији су процес производње успешно савладали током обуке. Ова активност реализоваће се са циљем презентације радних и социјалних вештина, као и са циљем упознавања заједнице са пројектом и пројектним активностима.
Уличне манифестације на интерактиван и занимљив начин информишу заједницу о најразличитијим друштвеним темама и врше промоцију производа. У оквиру пројекта Ми радимо будућност градимо биће реализовано шест манифестација, по две за сваки занатски профил. Током поменутих манифестација наше занатлије промовисаће вештине стечене током креираних програма обука. Реализација ових активности допринеће освешћивању локалне заједнице о могућностима радног оспособљавања и ангажовања особа са менталним и/или интелектуалним сметњама.
Док књиговесци папириће кроје, цвећари активно раде на развоју својих креативних и радних способности. Сваког дана постајемо све вештији у прављењу аранжмана и стичемо практична знања из области сађења и одржавања разноврсног цвећа и зачинског биља.

Спонзори

Будимо у контакту

Можете да нас контактирате на један од следећих начина:

Тел: (+381) 11 33 49 623
Факс: (+381) 11 33 49 623
Е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Сајт: www.decjesrce.rs