Посета будућих књиговезаца штампарији Quadra

У циљу упознавања са будућим радним окружењем, задовољство нам је да Вас обавестимо да су наши књиговесци посетили штампарију Quadra и имали прилику да виде како изгледа производни процес графичких производа, фасцикли и кутија за лекове. Видели су различите машине за сечење, штосовање, графичку дораду и научили од искусних радника како се правилно рукује њима. Поред машина, материјала и алата који се користе у раду, видели су начин одлагања отпадног материјала и значај одржавања хигијене на радном месту.
Будући књиговесци су са радницима штампарије разговарали о безбедности на раду, као јако важном сегменту приликом руковања машинама. Наша мала тура је била права авантура и водич кроз машински лавиринт у коме се подједнака пажња посвећује професионалним и социјалним компетенцијама. Полазници су имали прилику да виде како се треба понашати на радном месту, како се пристојно облачити и како би требало комуницирати са колегама и надређенима.
Са широким осмесима смо завршили посету и пуни мотивације решили да будемо што вреднији на занатском програму обуке, како би били најбољи у свом послу. Будући књиговесци су из Quadra-е понели нове снове и размишљања о будућем радном месту и међусобно поделили искуства и жеље које су им биле у мислима.
Пројекат Ми радимо будућност градимо реализује Хуманитарна организација Дечје срце у сарадњи са Средњом занатском школом. Имплементација пројектних активности финансирана је од стране Европске унује, Делегације Европске уније у Србији у сарадњи са Владом Републике Србије, тачније Министарством финансија, одељење за уговарање и финансирање програма финансираних од стране ЕУ, а у оквиру програма ИПА 2013 Развој ефикасних услуга у заједници у области образовања и социјалне заштите на локалном нивоу, кроз програм ЛОТ2 Социјалне бизнис иницијативе.

Спонзори

Будимо у контакту

Можете да нас контактирате на један од следећих начина:

Тел: (+381) 11 33 49 623
Факс: (+381) 11 33 49 623
Е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Сајт: www.decjesrce.rs