На крилима пролећа

Лепо време доноси и добро расположење, а у том духу у оквиру Школе социјалних вештина и стицања радних компетенција, наши цвећари били су вредни и са својим тренерима започели су акцију улепшавања јавних површина.
Током једног сунчаног послеподнева, озарених лица и вредних руку, у складу са будућим занимањем, украшавали смо жардињере у нашем комшилуку. Пре почетка акције у просторијама Х.О. Дечје срце, осмислили смо дизајн жардињера и договорили се које ћемо боје користити. Смех и добро расположење је неизоставни део сваког нашег дружење, а током овог поподнева додатно нас је развеселио цвркут птица.
Понесени духом пролећа користили смо јарке боје : црвена је боја љубави, јер ми радимо и љубав градимо, зелена је боја природе и пролећа, љубичаста симболише једниственост, а ми смо по свему јединствени. Комшије - одушевљене нашом акцијом пожелеле су нам да наставимо да уносимо срећу,радост и љубав у свему што радимо.
Пројекат Ми јрадимо будућност градимо реализује Хуманитарна организација Дечје срце у сарадњи са Средњом занатском школом. Имплементација пројектних активности финансирана је од стране Европске унује, Делегације Европске уније у Србији у сарадњи са Владом Републике Србије, тачније Министарством финансија, одељење за уговарање и финансирање програма финансираних од стране ЕУ, а у оквиру програма ИПА 2013 Развој ефикасних услуга у заједници у области образовања и социјалне заштите на локалном нивоу, кроз програм ЛОТ2 Социјалне бизнис иницијативе.

Спонзори

Будимо у контакту

Можете да нас контактирате на један од следећих начина:

Тел: (+381) 11 33 49 623
Факс: (+381) 11 33 49 623
Е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Сајт: www.decjesrce.rs