Почетак обуке за књиговесце у оквиру пројекта "Ми радимо, будућност градимо"

Драги наши, јако се радујемо јер након дугог периода припема и креирања програма, са задовољством можемо да вас обавестимо да је са реализацијом почео четворомесечни занатски програм за књиговесце. Практична обука одржава се у Средњој занатској школи где ће 20 наших полазника, подељени у две групе, активно стицати радне компетенције и вештине.
Након упознавања са планом рада, материјалом и алатом који ће се користити, полазници су разговарали о томе шта све може да се направи од папира и на који начин. Узбуђени због почетка обуке и нестрпљиви да почну са радом, још током првог дана полазници су научили да направе спирални блок и склопе папир на задати начин.
Услед нестрпљења и жеље да започну са радом, имали су прилике да испробају машине и алат за рад које ће користити током обуке, а и касније током свог радног ангажовања. Након завршетка првог дана обуке направили смо мали предах уз ужину и износили своје утиске о протеклом дану. Полазнци нису крили одушевљење због почетка обуке и задовољство због будућег занимања.
Пројектне активности финансиране су од стране Европске унује, Делегације Европске уније у Србији у сарадњи са Владом Републике Србије, тачније Министарством финансија, одељење за уговарање и финансирање програма финансираних од стране ЕУ, а у оквиру програма ИПА 2013 Развој ефикасних услуга у заједници у области образовања и социјалне заштите на локалном нивоу, кроз програм ЛОТ2 Социјалне бизнис иницијативе.

 

 

Спонзори

Будимо у контакту

Можете да нас контактирате на један од следећих начина:

Тел: (+381) 11 33 49 623
Факс: (+381) 11 33 49 623
Е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Сајт: www.decjesrce.rs