Програми Сарадња са локалним сектором

Сарадња са локалним сектором

 

 Циљ програма је покретање интезивне партнерске сарадње са локалним сектором (фирмама) на пољу развијања свести да сви треба да помажемо и подржавамо чланове друштва који имају проблем и не могу га самостално решити.

Можемо се похвалити великим бројем партнера, који су од самог оснивања организације уз нас и без чије подршке би наш рад био ограничен. Такође постоји велики број нових фирми које нам се прикључују препознајући значај идеје и у овим временима економске кризе неопходност своје подршке.

Сарадња са локалним сектором функционише тако што представнике фирми обавештавамо о актуелном проблему и активностима које спроводимо апелујући на заједничку сарадњу. Великим успехом и значајем сматрамо да током сваког дана широм Србије минимум 150 различитих фирми има могућност да добије информације о овој популацији, проблематици која их прати и актуелним активностима које се спроводе у циљу побољшања квалитета њиховог живота.

Захваљујући подршци многобројних донатора, Хуманитарна организацијa „Дечје срце“ већ једанаест година успешно реализује програме који имају за циљ квалитетнији живот деце и младих са сметњама у менталном развоју.

Мишљења смо да је наш народ један од најхуманијих у Европи, па и у свету. Ову констатацију можемо изнети на основу дугогодишњег искуства и ступања у контакт са преко 20 000 фирми с једне стране и чињеница да бенефиције које држава даје фирмама које се укључују у хумане акције скоро да нема, да нам је друштво сиромашно и да постоји велики број људи који тражи помоћ за различите акције.

 

Спонзори

Будимо у контакту

Можете да нас контактирате на један од следећих начина:

Тел: (+381) 11 33 49 623
Факс: (+381) 11 33 49 623
Е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Сајт: www.decjesrce.rs