Да дан није смор, култура је мој избор

Током октобра месеца, са нашим другарима, који су сада већ једна права уиграна и весела екипа, облиазили смо позоришне представе и биоскопске пројекције, али и праве музичке спектакле. Нашу пажњу овог пута привукла је предствава Еко бајка у извођењу Театра 78, а на којој је присуствовало 16 наших другара и три волонтера. Уживајући у представи научили смо како заљубљивање може да нас мотивише да променимо своје навике и сачувамо природу, правилно одржавамо хигијену и лепо се понашамо.
Наша следећа дестинација била је манифестација Радост Европе, јер праве радости без нас и не би било. Током манифестације уживали смо у покретима, сликама, песмама, звуковима али и обичајима који су нам донели наши другари из земаља широм Европе. Манифестацију Радост Европе посетило је 19 деце са 2 волонтера.
Наше ухо током октобра месеца обогатили смо и музичким спектаклом најпознатије етно музичке трупе Терма из Русије. У пуној дворани Сава Центра били смо у прилици да чујемо бајке удаљених земаља али и неке од нама страних инструмената попу балалајке која је привукла највише пажње наших другара. На концерту саства Терма присуствовало је 17 деце и 4 волонтера.
У дворани Дома синдиката одржан је Киц фест у оквиру ког је наших 19 другара и 4 волонтера уживало у екранизованој авантури Каспера и Еме. Истоимени филм за децу својим пустоловинама одвео нас је у далеку Африку где смо се упознали са шареноликим светом животиња али и другим културама које живе у тим пределима.

Спонзори

Будимо у контакту

Можете да нас контактирате на један од следећих начина:

Тел: (+381) 11 33 49 623
Факс: (+381) 11 33 49 623
Е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Сајт: www.decjesrce.rs