Спортске активности

Драги наши другари,
решили смо да искористимо сунчане дане и останемо у форми користећи понуду Аде Циганлије која је идеална за спортска, летња окупљања.  У трочасовном дружењу 16 особа са сметњама у менталном развоју и 4 васпитача прошетало је Холмеровом стазом, посетило већину паркића, развијало свој такмичарски дух кроз пар игрица лоптом и на крају заслужено одморило на слободним пањићима уз сладолед.
Следећи пут на Ади смо се возили возићем, те је тако је шест васпитача са двадесет и једном особом са сметњама у менталном развоју мало прошетало, а онда искористило прилику да за време получасовне вожње око језера, осим уживања у погледу, размени утиске и искуства са летовања, дружи се, смеје.
Како би смо одржали кондицију и развијали спортски дух увели смо редовну спортску активност која ће се одржавати једном недељно у балону Златна лопта. Тренинг почињемо трчањем,  следи корективна гимнастика, а онда оно што наши другари највише воле и чему се радују јесте подела у тимове и фудбал.

Саме Спортске активности имају за циљ развијање такмичарског духа код учесника, вежбање спортског односа према другим такмичарима, учење правила различитих спортских игара. На овим активностима, учесници, кроз игру из себе празне сувишну енергију, ослобађају се стреса, правилно расту и развијају.

Спонзори

Будимо у контакту

Можете да нас контактирате на један од следећих начина:

Тел: (+381) 11 33 49 623
Факс: (+381) 11 33 49 623
Е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Сајт: www.decjesrce.rs