Kреативно лето

Циљ радионице је да се особама са сметњама у менталном развоју, кроз искуство, које стичу игром, комуникацијом, разговором, покретом, плесом, оснажимо самопоуздање, а тиме и осећај властите вредности. Желимо и да научимо одређена правила и стекнемо добре навике: да не причамо сви у глас, већ дигнемо руку ако имамо нешто да поделимо са другима; да не устјемо са места без дозволе; да гасимо мобилне телефоне пре било које активности; да сав материјал који смо користили на радионици вратимо на своје место, да лепо увучемо столицу пре одласка...
                     
Летње месеце обележиле су музичке и креативне радионице. На 6 музичких радионица, 40 наших другара, је уз 28 васпитача, имало прилику да покаже своје певачко умеће, научи нове кореографије уз добро познате мелодије песмица, на којима смо и ми одрастали, али и да свира „бубњеве“, види, упозна и чује који све инструменти постоје, како се користе.

На 2 креативне радионице, 14 наших другара је имало прилику да научи да је процес стварања нечега занимљивији и битнији од самог исхода. Уз 6 васпитача, уживали су у наношењу боје четкицама и рукама, на стакло. Стакла смо спојили у свећњаке и поклонли  људима који су нам до сада били партнери и подржавали наше активности.

Спонзори

Будимо у контакту

Можете да нас контактирате на један од следећих начина:

Тел: (+381) 11 33 49 623
Факс: (+381) 11 33 49 623
Е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Сајт: www.decjesrce.rs