Вести Бенд "Звуци срца"

Бенд "Звуци срца"

Бенд „Звуци срца“, који сачињавају особе са сметњама у развоју које су показале посебан музички таленат, поново се окупио. Чланови бенда вредно вежбају за предстојеће наступе.
Циљ са којим је покренут овај јединствен пројекат је да кроз процес самозаступања допринесе социјалној интеграцији особа са сметњама у развоју. Развој њихових потенцијала и промовисање њихових могућности за раст и развој омогућиће им квалитетнији живот.
О нашим музичким талентима најбоље говори наша музика и многобројни наступи. Са нама су свирала нека од најпознатијих имена наше музичке сцене ‘’Бајага и инструктори’’, ‘’Деца лоших музичара’’, Јелена Томашевић, Дејан Цукић, ‘’Земља Грува’’, ‘’Адреналин’’, ‘’Неверне бебе’’, ‘’Блажа и кљунови’’, ‘’Бајка’’, а подржали су их и чланови групе ‘’Ортодоx Целтс’’. Наступали смо у Сава центру, на инклузивни фестивалима, у београдским клубовима, у школама, на Данима Дефектолога и тако даље.
Када речи утихну, нека музика говори уместо нас. Звуцима срца рушимо баријере и разбијамо предрасуде о способностима особа са сметњама у развоју.

Спонзори

Будимо у контакту

Можете да нас контактирате на један од следећих начина:

Тел: (+381) 11 33 49 623
Факс: (+381) 11 33 49 623
Е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Сајт: www.decjesrce.rs