Вести Дружења у марту и априлу

Дружења у марту и априлу

Кроз програме једнодневих активности, током марта и априла, учествовали смо на бројним културним и друштвеним дешавањима. Као и увек недеља је дан за спортске активности и разгибавање У СЦ Олимпу, а тако је било и сада.
Изненађени снегом и хладним временом у марту, нисмо одустали од доброг провода. На концерту Сергеја Ћетковића уживали смо у дивној атмосфери и песмама. Понесени емоцијама лагано смо плесали, а пала је и која суза. Наступом турске плесне трупе Fire of Anatolija, њиховим фантастичним извођењем, разнобојним костимима и сјајном сценографијом остали смо без даха.
Са лепим временом и расположење расте, а понесени духом пролећа у априлу посетили смо многа дешавања. Дружења смо отпочели сценским спектаклом Lord of the Dance-a у Сава Центру. Пошто се по јутру дан познаје, а нама месец по првом дружењу, у априли смо се фантастично провели.
На концерту Секе Алексић певали смо и ђускали, нисмо ни осетили колико је брзо време пролетело, као што би наш драги друг Бата рекао: „Зар већ идемо кући?“. Толико нам је било лепо да смо дружење наставили следећег викенда у Сава Центу на концерту Жељка Бебека. Слушали добре старе песме, а наш Дуци боем у срцу и души, био је највеселији и улепшао је свима вече.
Цвркут птица и шаренило боја доносе нове радости, а ми са нестрпљењем ишчекујемо да сазнамо која нова дружења и провод пролеће доноси.

 

Спонзори

Будимо у контакту

Можете да нас контактирате на један од следећих начина:

Тел: (+381) 11 33 49 623
Факс: (+381) 11 33 49 623
Е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Сајт: www.decjesrce.rs