Вести Дружења

Дружења

Кроз програм Једнодневних актвности присуствовали смо разним друштвеним и културним дешавањима. Поред традиционалног недељног одласка на спортске активности у СЦ Олимп, посетили смо представе у Академији 28 и позоришту Бошко Буха, посетили смо Беовизији и прошетали Калемегданом.
Током Фебруара против хладних дана борили смо се осмехом и добрим расположењем. Зима нас није спечила да уживамо и да се дружимо. Током првог лепог и сунчаног дана изашли смо у шетњу са другарима, прошетали Калемегданом и уживали у знаменитостима Београда. Како је сунце залазило решили смо да дружење наставимо у кафићу из шољицу топлог чаја. 
Овај месец био је резервисан за позоришне представе. Гледали смо представу „Витез Која“, били смо и на премијери представе “Робин Худ“ у Академији 28, а у позоришту „Бошко Буха“ гледали смо „У страху су велике очи“.
Највише смо се обрадовали Беовизији где смо уживали у феноменалној атмосфери и спектаклу, али пре свега у извођењу наших познатих певача и група. Преносимо део атмосфере и надамо се да ће те и ви уживати у нашим фотографијама као и ми на посећеним догађајима.

Спонзори

Будимо у контакту

Можете да нас контактирате на један од следећих начина:

Тел: (+381) 11 33 49 623
Факс: (+381) 11 33 49 623
Е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Сајт: www.decjesrce.rs