Вести Јануарска дружења

Јануарска дружења

Програм “Једнодневне активности “ је осмишљен тако да омогући особама са сметњама у развоју да се укључе у друштвене и културне активности заједнице. Неке од активности које смо реализовали у месецу Јануару су спорт, куглање, а били смо и на концерту Симфонијског оркестра и хора РТС-а.

Свако недељно јутро у сунчаном Јануару започињали смо спортским активностима у СЦ Олимп, јер у здравом телу је здрав дух. Против поспаности и хладноће борили смо се смехом, јутарњом гимнастиком и фудбалом.
На новогодишњем концерту Симфонијског оркестра и хора РТС-а у Сава Центру уживали смо у фантастичној атмосфери и програму. Имали смо прилику да чујемо и дечји хор „Колибри“ и извођење оперског певача. Музички програм је био феноменалан и баш нам је пријао.
Куглање, у куглани Жабац – Земун, је активност на коју идемо једном месечно и сваког пута се прелепо проведемо. То је врло занимљива, јединствена активност коју са нестрпљењем ишчекујемо. Добар провод и дружење су неизоставни део сваке наше активност, а тако је било и у овом месецу.

Спонзори

Будимо у контакту

Можете да нас контактирате на један од следећих начина:

Тел: (+381) 11 33 49 623
Факс: (+381) 11 33 49 623
Е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Сајт: www.decjesrce.rs