У градском превозу

Кроз креативне радионице Школе социјалних вештина, учили смо о бонтону у превозу, јер нам је безбедност наших полазика врло битна. Да би безбедно стигли од куће до посла и назад треба да знамо правила понашања у превозу. Са својим тренером из Школе социјалних вештина наши радионичари су имали прилике да своје вештине покажу на практичном примеру возећи се градским тролејбусом. Практична вежба нам је показала да смо научили: да приликом уласка у аутобус треба да сачекамо да прво путници изађу. Ако има слободног места можемо да седнемо, ако нема онда стајемо са стране. Када стојимо чврсто се држимо за рукохват и не блокирамо пролаз. Током изласка из превоза да се не гурамо и гледамо где стајемо како не би пали.
Као и свако наше дружење и ова радионица је протекла у веселој атмосфери. Са нестрпљењем ишчекујемо следећу радионицу јер знамо да ћемо стећи нова сазнања која ће нам омогућити лакше функционисање на тржишту рада.
Пројекат Ми радимо будућност градимо реализује Хуманитарна организација Дечје срце у сарадњи са Средњом занатском школом, а у оквиру програма ИПА 2013 Развој ефикасних услуга у заједници у области образовања и социјалне заштите на локалном нивоу, кроз програм ЛОТ2 Социјалне бизнис иницијативе. Европска унуја, Делегација Европске уније у Србији у сарадњи са Владом Републике Србије, тачније Министарством финансија, одељење за уговарање и финансирање програма финансираних од стране ЕУ финансирала је имплементацију пројектних активности.

Спонзори

Будимо у контакту

Можете да нас контактирате на један од следећих начина:

Тел: (+381) 11 33 49 623
Факс: (+381) 11 33 49 623
Е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Сајт: www.decjesrce.rs