Дан заљубљених

На Дан заљубљених дружили смо се у Delta City-ju где смо пролазницима делили честитке љубави, које смо за вас направили у оквиру пројекта Ми радимо будућност градимо.
Желели смо да вас обрадујемо малим знаком пажње и да заједно са вама прославимо овај празник. Током градске манифестације поводом Дана заљубљених, пролазници Delta City-ja имали су прилику да се упознају са нашим радом и у оквиру програма радног ангажовања младих са менталним и/или интелектуалтним сметњама подрже нас и наш труд. Пролазници нису крили одушевљење шта све могу наше вредне руке. Њихово дивљење и речи хвале дале су нам мотивацију да будемо још креативнији и вреднији. Драго нам је што сте били део наше акције ширења љубави и што нас подржавате у процесу остамостаљивања. 
Пројекат Ми радимо будућност градимо реализује Хуманитарна организација Дечје срце у сарадњи са Средњом занатском школом. Имплементација пројектних активности финансирана је од стране Европске унује, Делегације Европске уније у Србији у сарадњи са Владом Републике Србије, тачније Министарством финансија, одељење за уговарање и финансирање програма финансираних од стране ЕУ, а у оквиру програма ИПА 2013 Развој ефикасних услуга у заједници у области образовања и социјалне заштите на локалном нивоу, кроз програм ЛОТ2 Социјалне бизнис иницијативе.

Спонзори

Будимо у контакту

Можете да нас контактирате на један од следећих начина:

Тел: (+381) 11 33 49 623
Факс: (+381) 11 33 49 623
Е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Сајт: www.decjesrce.rs