Караван дуалног образовања

Сајам дуалног образовања
Караван „Дух младости“ који организује омладниска организација „Spirit of youth“, под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Министарства омладине и спорта и партнерских организација, у циљу промоције дуалног образовања и омладинског предузетништва и спорта одржан је 12.12.2017. године у Београду.
Присутнима су се обратили Младен Шарчевић, Министар просвете науке и технолошког развоја, као и Горан Весић, градски менаџер Града Београда, истичући важност дуалног образовања и радост што је каравн успео да окупи бројене школе, представнике невладиног сектора и компанија које заједничким деловањем отварају младима врата великих компанија и омогућавају им након завршетка школовања запослење.
Велико нам је задовољство што смо у оквиру Каравана успели да истакнемо и важност активности пројекта Ми радим будућност градимо, али и значај не само дуалног образовања за младе са менталним и/или интелектуалним сметњама већ и важност развоја социјалног предузетништва. Присутни су били у прилици да се упознају са планом и циљевима које је пројекат поставио, али и са производима које ће у будућности производити наша циљна група.
Пројекат Ми радимо будућност градимо реализује Хуманитарна организација Дечје срце у сарадњи са Средњном занатском школом. Имплементација пројектних активности финансирана је од стране Европске уније, Делегације Европске уније у Србији, у сарадњи са Владом Републике Србије, тачније Министарством финансија, одељење за уговарање и финансирање програма финансираних од стране ЕУ, а у оквиру програма ИПА 2013 Развој ефикасних услуга у заједници у области образовањаи социјалне заштите на локалном нивоу, короз програм ЛОТ 2 Социјалне бизнис иницијативе.

 

Спонзори

Будимо у контакту

Можете да нас контактирате на један од следећих начина:

Тел: (+381) 11 33 49 623
Факс: (+381) 11 33 49 623
Е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Сајт: www.decjesrce.rs