Пројекти Реализовани пројекти Нама је стало Потписивање уговора прекограничне сарадње

Потписивање уговора прекограничне сарадње

Dezer Uzice

15. октобра 2012. године у оквиру другог позива Програма прекограничне сарадње Србија-Црна Гора организован је свечани састанак у Ужицу коме су присуствовали Његова екселенција Венсан Дежер, амбасадор, Шеф делегације Европске уније у Републици Србији, представници институција и организација којима су додељени пројекти, као и амбасадори земаља чланица Европске уније.

Домаћин скупа је био господин Јован Марковић, градоначелник града Ужица, који је овај свечани састанак и отворио. Присутнима се обратио и господин Дежер који је представио тренутни позив као и активности које су планиране. Свечани састанак је обележен и концертом оркестра „Краљевски Гудачи Светог Ђорђа“.

Сви позвани су присуствовали свечаној вечери у хотелу Златиборска Ноћ. Повод ове вечере је да се представници организација чије су апликације одобрене у оквиру другог позива Програма прекограничне сарадње Србија-Црна Гора упознају са амбасадорима и међусобно, да представе своје пројекте и да обезбеде видљивост како свог рада тако и Европске уније у Србији.

 

Спонзори

Будимо у контакту

Можете да нас контактирате на један од следећих начина:

Тел: (+381) 11 33 49 623
Факс: (+381) 11 33 49 623
Е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Сајт: www.decjesrce.rs