Едукација на Жабљаку

У оквиру пројекта ,,Нама је стало”Унапређење социјалне инклузије особа са сметњама у развоју и њихових породица кроз заједничке активности у Црној Гори и Србији који се спроводи у оквиру Програма Прекограничне сарадње између Србије и Црне Горе у оквиру Инструмента за претприступну помоћ (ИПА) финансиран од стране Европске уније, одржана је едукација 12, 13 и 14. априла 2013.године на Жабљаку.

Овом едукацијом су били обухваћени пружаоци социјалних услуга у Црној Гори, односно запослени из Центра за социјални рад у Никшићу и стручни кадар дневног центра у Никшићу, укупно 15 полазника. Едукацију су одржали обучени тренери уз супервизију аутора програма „Школа животних вештина“.

Тема одржане едукације су се ослањале на садржаје који се тичу директног рада са децом и младима са сметњама у развоју, практичних савета у раду са овом популацијом, размену искустава, креирања планова и програма и пратеће документације. Учесници едукације сматрају да ће им компетенције које су добили помоћи при структуисању постојећих и развоју нових услуга за особе са сметњама у развоју.

Спонзори

Будимо у контакту

Можете да нас контактирате на један од следећих начина:

Тел: (+381) 11 33 49 623
Факс: (+381) 11 33 49 623
Е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Сајт: www.decjesrce.rs