Састанак са волонтерима


Volonteri sastanak

Састанак са волонтерима у оквиру пројекта „Делујемо јер нам је стало“ – Јачање плурализма друштва према особама са инвалидитетом и њиховим породицама одржан је у просторијама Удружења „МНРО“ у Јагодини 17. фебруара 2014. године. Састанку су присуствовали волонтери из Јагодине који су прошли семинар „Јачање капацитета студената Педагошког факултета у Јагодини“, као и сви партнери који учествују на пројекту.

Циљеви одржаног састанка били су поновно окупљање волонтера, њихово ојачавање, договор за припрему и реализацију завршне манифестације пројекта „Игре без граница“, као и процена волонтера и њихових капацитета да се укључе у одређене сегменте манифестације.

Састанак је био врло конструктиван и користан, како за волонтере који су на овај начин искристалисали како ће конкретно изгледати манифестација на коју желе да се укључе, тако и за партнере који су од волонтера добили много различитих идеја о томе на који начин се може обогатити сама активност. У току целог састанка је владала врло позитивна и радна атмосфера, са доста конструктивних решења и нових идеја.

Спонзори

Будимо у контакту

Можете да нас контактирате на један од следећих начина:

Тел: (+381) 11 33 49 623
Факс: (+381) 11 33 49 623
Е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Сајт: www.decjesrce.rs