Састанак пројектног тима

Pocetni sastanak nama je stalo

На првом састанку ПР тима одржаном 31. 05. 2013. године у Параћину, а у оквиру пројекта ,,Делујемо јер нам је стало“ присуствовали су представници организација Центар ОСИ, Удружења за помоћ МНРО, Небеско срце и Хуманитарне организације „Дечје срце”. Овај састанак је имао за циљ да се упознају сви актери који ће учествовати у реализацији пројекта „Делујемо јер нам је стало“.

Поред водеће улоге коју ће имати представници „Дечјег срца”, важну улогу у реализацији активности имаће представници партнерских организација који треба да окупљају представнике из својих општина: децу и особе са сметњама у развоју, родитеље особа са сметњама у развоју, представнке невладиних организација из тих општина, волонтере и студенте...

Планирано је да се кроз едукације стекну нова знања која ће помоћи да се ојача плуаризам друштва и да се кроз активно учешће свих актера побољшају услови који ће унапредити живот особа са сметњама у развоју, а целокупна заједница прихвати ову популацију на најбољи могући начин.

Неке од тема састанка су биле: шта је улога и обавеза сваког од партнера, активности које ће се реализовати, циљеви активности, шта је то што треба да се зна везано за видљивост пројекта... Свако од партнера ће имати јасне обавезе и упутства која ће спроводити. Направљен је Споразум о сарадњи који ће дефинисати обавезе партнера. Свака од 3 изабраних партнера је у обавези да испред својих организација именује свог представника са којим ће се потписати уговор.

Спонзори

Будимо у контакту

Можете да нас контактирате на један од следећих начина:

Тел: (+381) 11 33 49 623
Факс: (+381) 11 33 49 623
Е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Сајт: www.decjesrce.rs