Рука моја твојој значи да постанеш човек јачи

Пројекат Индивидуална подршка детету  за несметано образовање, који реализује наша организација Дечје срце, подржан је  од стране градске управе Града Београда – Секретаријат за социјалну заштиту. Пројекат има за циљ креирање, структуисање и институционализација услуге „Лични пратилац детета“, и биће реализован на територијама свих општина града Београда од 1.12.2014. до 31.07.2015.


Након периода уходавања и међусобног упознавања јако смо срећни јер можемо да вас обавестимо да се услуга Лицни пратилац детета реализује на завидном нивоу. Вртићи и школе су сада богатији за још једног члана и бар још два искрена осмеха. Заједничким корацима стичу се нова знања и вештине, овладава се до сада непремостивим препрекама. Топла реч и стисак руке топе неставрне границе и руше баријере ка остваривању нашег циља, ка остваривању права  на несметано образовање. Константа сарадња са васпитно/образовним установам и личним пратиоцима, проширила се и на дружење у играоницама, али и заједничким посетама неких од градова Србије. Играоница Београдчић већ два пут је била домаћин нашим малишанима, а град Сомбор  отворио је своја врата са жељемо размене знања и искуства и циљем реализације услуге на сопственој територији. Укључивањем шире друштвене заједнице јачамо и надограђујемо темљ на коме чврсто стојимо, стварајући тако отворено и срећније друштво.


Такође, желимо да Вас обавестимо да је град Београд, у циљу унапређења квалитета живота  деце са сметњама у развоју и њихових породица, поново расписао конкурс тако да ће се улуга „Индивудуална подршка детету за несметано образовање“ наставити и током лета за малишане у вртићима.

Спонзори

Будимо у контакту

Можете да нас контактирате на један од следећих начина:

Тел: (+381) 11 33 49 623
Факс: (+381) 11 33 49 623
Е-пошта: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Сајт: www.decjesrce.rs